Designed by zingyred

CELINEDAVID

PORTFOLIO

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
A contemporary touch

The use of diagonales not only enabled to convert this unusually narrow garden -only 1.9m wide by the rear wall- into a welcoming outdoor space, it also ensures that the attention is directed away from the wooden fencing towards the pleasant-looking brick wall.

A variety of slow-growing evergreen shrubs will, in time, ensure that the garden remains lush throughout the year while keeping maintenance to a minimum.

Finally, subtle accent lighting means the space can be used as late as the owner wants to!

  • After

    /portfolio/images/20110405162826-SDC12583.JPG

    After
  • Before

    /portfolio/images/20110405162756-SDC12588.JPG

    Before
  • MASTER PLAN TO SCALE

    /portfolio/images/20121108194751-Website (1).jpg

    MASTER PLAN TO SCALE
  • After

    /portfolio/images/20110405162859-SDC12529.JPG

    After
  • AFTER

    /portfolio/images/20121108195249-SDC12530.JPG

    AFTER
  • AFTER

    /portfolio/images/20121108195300-SDC12526.JPG

    AFTER
  • after

    /portfolio/images/20121108194400-SDC12547.JPG

    after
  • A subtle lighting scheme

    /portfolio/images/20110405163254-SDC12585.JPG

    A subtle lighting scheme
  • Up-lighting of dwarf apple tree

    /portfolio/images/20110405162933-SDC12579.JPG

    Up-lighting of dwarf apple tree